Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Аборт визнати їхнім ритуалом жертвопринесення, – вимога сатаністів США

Сатаністи в штаті Массачусетс вимагають від суду визнати аборт їх «сакральним релігійним ритуалом» та покарати компанію, що займається вуличною рекламою, яка відмовилася розміщувати на своїх біл-бордах пропаганду «ритуалу абортів». Компанію звинувачують в релігійній дискримінації.

Церква сатани заявляє, що Компанія відмовила розмістити вісім рекламних щитів в Арканзасі та Індіані. В позові сатаністи описують ритуал як “сакральний акт, що підтверджує право на тілесну автономію“.

Насправді, визнання судом право сатаністів на звершення жахливого ритуалу дозволить їм здійснювати аборти, обходячи заборони та обмеження в різних штатах. Тобто, аборт можна буде робити без консультацій, на будь-якому терміні, адже це «сакральний релігійний акт».

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Варто зазначити також і те, що вказані вісім біл-бордів знаходяться в безпосередній близькості до християнських центрів вагітності, де вагітним допомагають зберегти дитину та не допустити аборту.  

На одному із макетів зображена миска з тістом та написом: «не торт», поруч із зображенням яйцеклітини з текстом «не дитина». На макеті міститься текст: “Наш ритуальний аборт дозволяє уникнути багатьох державних обмежень“.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Рекламна компанія відмовила сатаністам, назвавши зміст реклами “оманливим та образливим“.

Сатанинський храм стверджує, що їхній ритуал аборту, звільнений від всіх існуючих державних обмежень, посилаючись на релігійну свободу. Група заявляє, що всі аборти, що вони здійснюють, є релігійними актами сатанізму та захищаються відповідно до закону.

ФОТО ілюстративне, соцмережі

Джерело: Собор

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності