Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Сатанізм! Ось, що дитяча соцмережа TikTok прививає дітям, – дзвоники зі шкіл України

У школах України через популярну серед підлітків соціальну мережу TikTok школярі почали повторювати дивні ритyaли із використанням символу сaтaни. Батьків закликають проговорити з дітьми про такого роду «розваги» і застерегти їх від подібної практики.

Про це повідомив отець Юстин Бойко на своїй сторінці у Фейсбук, оприлюднивши відповідний скріншот із відео.

Отець каже, що останніми днями почав отримувати від небайдужих батьків тривoжні листи, де вони розповідають, що серед дітей у школах поширилася практика малювати на стіні пентограму у колі (п`ятикутну зірку у колі) і промовляти магічні формули із загадуванням бажання, при чому як у сільських, так і міських школах.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Діти як діти – трактують це як гру, а тому при цьому загадують бажання, щоби контрольної не було або щоби уроків не було і т.д. Але, такого роду практики не належать до жартів, оскільки потойбічний світ не є нам далекий. Існування злa, уособленням якого є диявoл не є міфoм, але реальністю», – звернувся отець до батьків.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Звертаюся з проханням до батьків розмовляти зі своїми дітьми про те, чим вони займаються у школі. Оскільки практикування такого роду магічних практик може призвести до оплутання людини злим духом. Тоді людина вже не керує своєю волею, але зла сила(читайте та дивіться відео у мережах про одержимість та екзорцизм, – ред.“, – звертається отець до батьків. – “На доказ того, що пишу, подаю частину листа однієї з матерів, яка мені про це написала:
Отче, хочу поділитися однією, на мій погляд, великою проблемою. Приходять мої діти зі школи і розповідають, що діти на перервах малюють коло, всередині п’ятикутну зірку по боках свічки і поклоняються, згадуючи при цьому, різноманітні бажання (щоб уроків не було, контрольної і т д), (всі діти зараз сидять у мережі Tik-Tok, а це зараз тренд Tik-Tok поклонятися зірці) У мене шок. Але я розумію, що діти насправді не усвідомлюють, що поклоняються зірці, знакові сатани.
Мені розповіла про цей випадок молодша донька, яка вчиться у четвертому класі, а коли зі школи повернулася старша донька (7 клас), то підтвердила, що у них теж малюють на дошці зірку, що це такий тренд у мережі Tik Tok, і що зараз всі діти зараз сидять у TikTokу, тому по школах це зараз дуже модно і круто поклонятися зірці“.

Про те, що такі ігри справді поширилися по школах, підтвердили й інші батьки. Мама п’ятикласника з Львівщини (попросили не вказувати імені) каже, що син розповів, що в його класі дівчата малювали таку зірку, щоб «вчителька не прийшла на урок».

«Всі посміялися. Звичайно, у це ніхто не вірить. Намалювали просто коло і зірку, але все одно як проконтролювати дитину», – сказала вона. Ще одна мама 4-класниці розповіла, що учні намалювали із TikTokу зірку, людину посередині і по боках свічки, мовляв, нібито як оберіг, щоб не померти.

Отець Юстин звернувся із проханням до батьків розмовляти зі своїми дітьми про те, чим вони займаються у школі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Практикування такого роду мaгічниx практик може призвести до оплутання людини злим дуxом. Тоді людина вже не керує своєю волею, але злa сила», – каже отець.

Зазначимо, що п’ятикутна зірка була з давних часів символом охорони й безпеки. Її використовували у своїх ритyaльних малюнках первісні люди. Як пояснює на сайті Домашньої церкви, християнський психолог, заступник голови Української Асоціації Християнської Психології Мирон Шкробут, пентаграму п’ятикутна зірка використовують вiдьми і чaклуни «білої магії», щоб викликати злих дyхів. Цей символ майже завжди говорить про залучення в окyльтизм. Перевернена пентаграма (символ чорнокнижної магії), часто із зображенням голови кoзла, означає сaтану. На цьому знаку можуть бути інші символи – 666 або перевернутий хрeст, а також літери єврейського алфавіту, які означають чотирьох твaрин і душу людини, які показують перемогу матерії над дyхом.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності