Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Америка інспектуватиме, куди дівається її допомога Україні, – республіканці досягли свого

Міністерства оборони США відправляє до Києва своїх співробітників, які відстежуватимуть розподіл і застосування поставленої зброї

Про це повідомляє телекомпанія CNN.

За даними телекомпанії, частина інспекторів прибули до Києва ще в кінці серпня, а решта приїдуть до кінця вересня.

Пресслужба офісу генерального інспектора американського Міноборони зазначила, що у офісу вперше з’являться постійні представники в Україні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Скільки їх буде, поки не уточнили.

Раніш цього місяця Сполучені Штати оголосили про нове постачання зброї Україні на 600 млн доларів: здебільшого це ракети, снаряди та засоби розмінування.

Зазначимо також, що 6 вересня державний секретар США Ентоні Блінкен під час візиту в Україну анонсував виділення понад мільярда доларів на допомогу нашій країні.

Вона включатиме танки, установки HIMARS і системи ППО.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що такої інспеції республіканці, в тому числі і Вікторія Спартц, вимагали від правлячих демократів у США від початку американської допомоги Україні, вони вважають, що Україні розкрадати допомогу допомагає хтось іззовні .

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності