Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Байден гучно пустив газу при принцесі на Саміті з боротьби із парниковими газами та потеплінням

Топ-новиною минулого тижня стало повідомлення (відео Google поспіхом вилучає) про те, як 80 річний президент США Джо Байден у Глазго на саміті COP26 по боротьбі із глобальним потеплінням і парниковими газами гучно пустив зі штанів власних газів у присутності членів Британської королівської родини.

«Стара людина може собі дозволити», сказали б багато хто, якби Байден пукнув у будь-якому іншому місці, але не в присутності герцогині Корнуольської Камілли, принца Чарльза, принца Вільяма та його дружини Кетрін.

Пук був такий довгий і гучний, що Камілла сильно почервоніла, але, як справжня леді, не подала й продовжила говорити, хоча британці чекали від Сполучених Штатів дещо іншого рішення щодо скорочення викиду метану в атмосферу…

Задум був такий, що саміт COP26 сприятиме скороченню викидів, але президент Джо Байден їх збільшив і зробив трохи власного природного газу“, – пише Mail on Sunday.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

До речі, одні з найметановіших країн: Росія, Індія та Китай – міжнародну декларацію не підписали.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Путін та його молодий» товариш Сі Дзіньпін взагалі на саміт вирішили не їздити.

Що ж, можна лише позаздрити президентським іміджмейкерам – вік, буває, витворяє з людьми й не такі штуки.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності