Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Байден назвав Путіна “вбивцею”, а потім тис йому руку, а “воєнного злочинця” цілуватиме?

Алилуя! Президент США Джо Байден, який особистим підписом заборонив Польщі передати Україні три десятки стареньких МіГі-29, назвав президента Росії Владіміра Путіна “кривавим диктатором”, “чистим головорізом” і “военним злочинцем“.

Про це він сказав виступаючи у четвер на заході, присвяченому Дню Святого Патріка,  CNN.

Нагадаємо, що першого разу, після того як в березні 2021 року Байден назвав Путіна “кривавим вбивцею” цей лідер США та усьогодемократичного світу вже за три місяці, в червін 2021 року, дуже довго потискав праву руку цього “вбивці”, отож цього разу після цих слів, мабуть, доведеться вже цілувати в губи, можливо навіть з язиком?..

Ось, як на відміну від Байдена це роблять інші політики і звичайні смепртні, коли Путін простягає їм руку для рукопотискання чи вітання:

Нагадаємо, що раніше, у 2018 році Дональд Трамп, будучи тоді Президентом США і буцімто “ставлеником Путіна і Зеленського”, не подав Путіну руки на зустрічі G-20, а також дав наказ американським військам бомбити росіян в Сирії, і Путін з переляку тоді забув про свій чемоданчик із червоною кнопкою…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На щорічному обіді друзів Ірландії на Капітолійському пагорбі Байден назвав Путіна “кривавим диктатором, справжнім головорізом, який веде аморальну війну проти народу України”.

Підтримуючи санкції проти Росії та України, Байден сказав, що Ірландія також “платить велику ціну” за внесок, який він назвав “немалим”.

“Нейтральна країна, Ірландія, активізувалася, і вони беруть на себе удар за те, що роблять”, – сказав президент США.

У середу Байден вперше назвав президента Росії Владіміра Путіна “воєнним злочинцем.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Посадовці США, включаючи Байдена, раніше не заявляли, що в Україні скоюються воєнні злочини. Вони говорили, що триває розслідування щодо того, чи можна використовувати цей термін.

А новий канцлер Німеччини Шольц закликав українців вчора, 17 березня, не ображати росіян…

СЬОГОДНІ ЗАХІД ЗНАЄ і МОВЧИТЬ про:

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності