Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Німецькі санкції проти Росії чи ДОПОМОГА АРМІЇ РФ У ВІЙНІ ПРОТИ УКРАЇНИ?! – відео з польсько-білоруського кордону

Як вже днями повідомляла газета “За лаштунками”, та сама проросійська Німеччина, що досі не пускає Україну до членства в ЄС та НАТО, блокувала їй постачання озброєння з інших країн та лобіювала будівництво ПП2 та багато іншого, сьогодні попри вимушені свої санкції проти Росії водночас надсилає їй через польсько-білоруський кордон гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів та продуктів (чи не для російських військових, які воюють сьогодні в Україні та потерпають там від голоду та нестачі ліків?!).

Так на кордоні поляки та українці зупинили і не пускають добре відомий українцям за останні 8 років війни караван із білих вантажівок довжиною цілих 28 кілометрів!!!

Що дуже боляче, так що “проукраїнський” Захід на чолі зі США та Великобританією вдають, що вони цього буцімто не помічають!

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності