Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Байден тричі падав на трапі літака, – збувається мрія віцепрезидентки?..

Джо Байден, який нещодавно назвав Путіна вбивцею, потрапив в курйозну ситуацію. Так, 79-річний президент США три рази поспіль падав на вистелених червоним килимом сходах, поки піднімався на борт літака Air Force One.

Відео опублікували у своєму Twitter-акаунті видання The Hill і репортер Reuters Тревор Ханнікат.

Цей інцидент з 79-річним главою Білого дому відбувся 19 березня на базі ВПС Ендрюс в Меріленді, коли він летів з робочим візитом до Атланти, штат Джорджія.

На кадрах видно, як Байден неодноразово втрачає рівновагу і спотикається. Судячи з усього, перший “оступ” розлютив президента. І в поспіху він хотів швиденько подолати відстань, що залишилася.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Потім йому все ж вдалося повернути самовладання і дійти до літака. Більш того, він розвернувся і віддав честь військовослужбовцям, які стали свідками курйозу.

Байден падає, піднімається і знову падає. І так кілька разів

Американська преса робить акцент на тому, що Байден – найстаріший політик, коли-небудь обраний президентом Сполучених Штатів. Крім того, його попередник – 74-річний Дональд Трамп неодноразово критикував Байдена за те, що він “занадто старий для цієї ролі”.

У той же час, в мережі згадали, як у схожу ситуацію потрапив 38-й президент США Джеральд Форд. Тільки він впав, коли спускався по трапу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності