Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

В разі перемоги ліберала Байдена над Трампом віце-президентом США стане темношкіра сенаторка Гарріс

Кандидат у президенти США від Демократичної партії (читайте ліберальної) і друг Дорджа Сороса, який вчора відсвяткував своє 90-річчя, Джо Байден оголосив свою номінантку на пост віце-президента. Нею стала темношкіра сенаторка від Каліфорнії Камала Гарріс, яка на праймеріз Демократичної партії була суперницею Байдена і також змагалася за президентське крісло.

Планується, що як партнерка Джо Байдена на президентських перегонах, Гарріс в жовтні проведе дебати з Майком Пенсом, теперішнім віцепрезидентом США.

Що відомо про Гарріс, яких поглядів вона дотримується, і що вона казала про Україну та Росію? Розповідаємо найважливіше.

«Це незвичайні часи. Поруч зі мною мені потрібен хтось розумний, жорсткий і готовий керувати. Камала – це та людина», – з такими словами Джо Байден у вівторок оголосив про свій остаточний вибір щодо віцепрезидента.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Камалі Гарріс – 55 років, вона донька іммігрантів з Індії та Ямайки. У 2016 році її обрали до Сенату США, до того була головною прокуроркою Каліфорнії та прокуроркою Сан-Франциско. Сама ж вона називала себе «прогресивною прокуроркою».

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Один із найяскравіших епізодів Камали Гарріс у Сенаті стосувався призначення на посаду верховного судді Бретта Кавано, якого номінував Дональд Трамп. Сенаторка запам’яталась гострою критикою Кавано – його звинувачували у сексуальних домаганнях, і тоді слухання викликали величезний резонанс у США.

Також Байден розповів, що чекає Трампа в разі поразки на виборах:

Колишній віце-президент Сполучених Штатів Джозеф Байден заявив, що нинішнього американського президента Дональда Трампа в разі його поразки на виборах може чекати опір з боку військових. Це станеться у разі відмови Трампа визнавати програш.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ТАКОЖ ДО ТЕМИ: Терорист під стінами Білого дому, – Трампа евакуювали. Теж “Вагнер”? (відео)

Байден є ймовірним кандидатом на президентських виборах восени 2020 року. Він вважає, що якщо Трамп відмовиться покинути свій пост – військові допоможуть його проводити з Білого дому.

Я обіцяю вам, я абсолютно переконаний, що вони відправлять його з Білого дому“, – заявив колишній віце-президент США в уряді Обами.

В прес-службі Білого дому назвали висловлювання Байдена “безглуздими”. Однак Байден та інші демократи вже давно говорять, що вони турбуються про спроби республіканців ввести суворі закони про голосування.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності