Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Білорусі слід би повчитися у Вірменії, яка відмовила росії…

Вірменія відмовилась проводити на своїй території навчання ОДКБ.

У Вірменії відмовилися проводити навчання Організації договору про колективну безпеку на своїй території. Про це повідомив прем’єр Вірменії Нікол Пашинян, передає news.am.

Пашинян зробив заяву 10 січня на пресконференції. Міністр оборони Вірменії зазначив, що вже поінформував об’єднаний штаб Організації договору з колективної безпеки про рішення.

У Вірменії пояснили, що вважають недоцільним проведення навчань у нинішній ситуації. Очікувалося, що у 2023 році на території країни відбудуться навчання ОДКБ «Непорушне братсво-2023».

Нагадаємо, у Нагірному Карабаху російські «миротворці» не виконують своїх зобов’язань.

Раніше Азербайджан надіслав росії дипломатичну ноту. Приводом стала «незаконна експлуатація» природних ресурсів у Карабаху.

Вірменія запропонувала Азербайджану створити створити демілітаризовану зону навколо Карабаху та на вірмено-азербайджанській прикордонній лінії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності