Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

БОМБАРДУВАТИ будуть із Білорусі, а якщо здійснять переворот у Молдові – КОЛО ЗАМКНЕТЬСЯ

Відомо, що росія використовує гіперзвукові ракети «Кинжал» з 2018 року, але раніше вони не використовувалися у Білорусі.

Іранські балістичні ракети, які росія планує придбати в Ірану, ймовірно, теж розмістять на північному кордоні України, – речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

“Ми будемо вживати всіх засобів захисту від цих ракет. Імовірно вони будуть доставлені на Північ від України, звідки вони можуть запускатись так, щоб загрожувати всій Україні.

300 км одна ракета, інша ракета – 700 км по дальності. Це балістичні ракети. Проти цих ракет ми не маємо ефективного захисту”, – сказав він.

Загалом сьогодні ракетних ударів по Україні москалі завдають зі сходу та південного сходу, інколи з Білорусі, але як припускає військовий історик та політаналітик Тарас Боднар, з яким погоджуються окремі західні експерти: зараз кацапи відновлять повномасштабні атаки з території цієї “нейтральної” сусідської держави, а також відновлять атаки Одещини, щоб взяти Україну у лещата, а щоб повністю замкнути довкола неї коло і відрізати Україну від військової допомоги Заходу, сьогодні вони готують повалення у Молдові проросійською партією “Шор” та іншими уряду нерішучої діючої президентки Маї Санду. Запитаємо, декацапи візьмуть стільки живої сили, то зазначимо, що зараз в росії окрім мобілізації розпочався призов строковиків, відновив мобілізацію в Чечні і Кадиров…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності