Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Черговий “вагнерівець” був страчений своїми – “майбутніми шкільними вчителями” (відео+21)

В мережі поширюється черговий ролик зі стратою вагнерівцями за допомогою все тієї ж кувалди свого беребіжчика на територію України.
Дане відео ми запозичили на сторінці Jur Prysiažniuk.
Його героєм є новий “Женя Нужин”, якого начебто звати Якущенко Дмитро Юрійович, 1978 р.н.. Ось, що про нього повідомляють кацапи:
«Родился в Крыму при Украине (цікавий мовний зворот ворогів, – ред.), ранее неоднократно судимый на её же территории. Свой предпоследний срок в 19 лет, получил за разбой и убийство в Крыму. Через данный ему шанс на освобождение и искупление грехов, попал в «Группу Вагнера», где через 4 дня осуществил побег на сторону противника.
В плену же дал интервью, где признался о изначальном плане на предательство. Также выразил мнение и надежду о то, что Крым перейдёт Украине, а россия ему не нужна.
После чего, как ранее и его коллега Евгений Нужин, заболел одной и той же болезнью, от которой теряешь сознание в городах Украины, то в Киеве, теперь в Днепре, а после просыпаешься в подвале на своём последнем судебном заседании».
Звісно, що доволі цікаво, чому військовополонений перебіжчик, як перед цим і Нужин, уже за кілька днів після здачі в полон вільно вештався вулицями українського міста, де його викрали? Сподіваємося, про це потім повідомлять наші українські органи влади.
Ще одним цікавим дебілізмом з росії є новина про те, що їхній міністр освіти, виявляється, така у них є, обіцяє усім ветеранам “вагнера”, якщо вони виживуть, після війни влаштувати їх вчитилями допризивної військової підготовки по російських школах!..

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності