Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Чому “українські” боксери так тхнуть “рускім духом”?..

Титуловані українські боксери та їхні дружини уже не раз оскандалювалися то з підтримкою расійскава язика, то підтримкою РПЦвУ (УПЦ МП), і ось новий скандал із підтримкою ворожих попів.

Так колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Василь Ломаченко опублікував у своєму Instagram хвалебний пост на адресу митрополита УПЦ Московського патріархату Онуфрія.

“Блаженніший Митрополит Київський та всієї України Онуфрій – наш стовп. Мир усім! З Богом!” – написав Ломаченко.

Заначимо, що публікацію Василя вподобав чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик, якого помітили в Києво-Печерській лаврі під час виселення УПЦ МП.

Зазначимо, що це вже далеко не перший скандальний пост Ломаченка в Instagram, через що його сторінка була заблокована на території України.

Раніше Ломаченко опублікував відео з претензіями до Володимира Зеленського від УПЦ МП, назвавши поведінку президента України “демонстративним приниженням”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, УПЦ МП до 29 березня мала б остаточно залишити Києво-Печерську Лавру. Після розірвання договору на оренду її території Лаври УПЦ МП мала 20 днів на виселення. Втім, представники УПЦ МП запротестували.

Скандальний митрополит УПЦ МП Павло звернувся до президента Володимира Зеленського і заявив, що “Бог не пробачить” главі держави виселення Московського патріархату з Києво-Печерської лаври.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності