Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Чи є зв’язок між цінами на газ та мобільний зв’язок, спитайте у Коболєва

Українці нарікають на подорожчання не тільки газу та його транспортування з Нового року, але й здорожчання послуг операторів мобільного зв’язку. Виявляється, тут можна знайти деяку паралель і взаємозв’язок...

Акціонери мобільного оператора компанії “Київстар” обрали на три роки членами наглядової ради компанії главу правління НАК “Нафтогаз України” Андрія Коболєва, голову ради директорів Darnitsa Group Дмитра Шимківа і співзасновника інвестфонду Diligent Capital Partners Данила Пасько.

Згідно з повідомленням компанії в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР), відповідне рішення прийнято на зборах акціонерів 31 грудня 2020 року.

ЧИТАТИ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Цим же рішенням було продовжено повноваження членів наглядової ради: Олександра Казбегі (головний директор групи по стратегії “Беон Лтд.”), Серкана Окандана (головний фінансовий директор групи “Беон Лтд.”), Каана Терзіоглу (со-головний виконавчий директор групи “Беон Лтд . “), Серджіо Херреро Ногуера (со-головний виконавчий директор групи” Беон Лтд.).

Главу наглядової ради буде обрано його членами з їх числа більшістю голосів кількісного складу.

Акціонером “Київстару” є міжнародна група VEON (раніше – VimpelCom Ltd.). Акції групи котируються на фондовій біржі NASDAQ (Нью-Йорк).

Нагадаємо, раніше Кабмін затвердив фінансовий план “Нафтогазу”, збільшивши зарплату топ-менеджерам компанії в 1,5 рази.

Ще раніше, голова правління “Нафтогаз України” Андрій Коболєв відмовився надати інформацію про розмір зарплат керівництва компанії першому заступникові голови Верховної Ради Руслану Стефанчуку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності