Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Делон на одній милиці, Рішар – на двох, – останні зі Старої гвардії прощалися з Бельмондо (відео)

Стара гвардія помирає, але не здається” (La Garde meurt, mais ne se rend pas), – за легендою крикнув командуючий останнім вцілілим батальйоном Старої гвардії Наполеона при Ватерлоо генерал П’єр Камбронн на пропозицію боягузливих англійців здатися, після чого усі були розстріляні гарматною картеччю. Насправді ж ці слова звучали по-іншому:  “Meurt de mua vie” – краще здохнути (краще смерть життю). Саме так каже про життя ветеран війни в Індокитаї, теж боксер, актор і каскадер Ален Делон, який проніс крізь життя 60 річну дружбу із легендарним і улюбленим усім світом Бебелем – Бельмондо.

«Я абсолютно пригнічений … Це була частина мого життя, ми разом починали 60 років тому», – сказав Делон у день, коли стало відомо про смерть його друга.

На два роки молодші від Жана-Поля, 1933 р.н., вчора, 10 вересня, до церкви Сен-Жермен-де-Пре в Парижі попрощатися зі старим другом і провести його в останню путь прийшли легендарний Ален Делон, опираючись на милицю, та на двох милицях не менш легендарний король світової і французької комедії П’єр Рішар…

Світ і Франція попрощалися із улюбленим Бебелем – легендарним Жан-Полем Бельмондо (відео, фото)

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сумно усвідомлювати, що останні йдуть, але так треба, бо цей світ вульгарного кіно, ліберастів та ЛГБТ не для них, тих хто впродовж цілих півстоліття були еталонами мужності і чоловічої краси: “Зовнішність Ален Делона і яйця Бельмондо“, – казали колись в СРСР про ідеал, яким повинен був бути справжній чоловік. Але світ уже не той, ідеали йому не потрібні…

Я покину цей світ без жалю, – зізнався раніше Делон. – Я вже все бачив, все пережив. Але головне полягає в тому, що я ненавиджу цей час, мене від нього нудить. Я ненавиджу цих людей. Все підробка, всі почуття спаплюжено, в світі не залишилося ні поваги, ні вміння тримати слово, тільки гроші важливі, цілодобово тільки чуєш, що про кримінал… Я знаю, що покину цей світ без жалю“.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності