Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Делон йде на евтаназію, – йому соромно за людство, Францію, Європу, НАТО, США…

З’явилися новини про життя легендарного французького актора, які шокують і в які не хочеться вірити.

Як повідомляє видання RTL, 86-річний актор і ветеран війни в Індо-Китаї Ален Делон, який вже давно зявив, що розчарувався в людсті і людях, а тому живе зі своїми собаками, сьогодні хоче добровільно піти з життя, щоб не бачити ганьби Франції, Європи та НАТО зі США, які тікають від війни з Росією, яка вже давно почалася… Хоча раніше Делон і казав, що в дечому симпатизує Путіну, але це було давно, і право на помилку та її виправлення має кожен.

Тому він має намір вдатися до процедури евтаназії* вже незабаром.

Легенда французького кіно, кумир мільйонів жінок та один з найвідоміших акторів усіх часів нині на сторінках світових таблоїдів. Також стало відомо, що Ален Делон, який в останні роки має проблеми зі здоров’ям, і ситуація погіршується – у 2019-му році актор переніс подвійний інсульт, восени втратив останнього друга Бельмондо та нещодавно остаточно розчарувався в людстві, тому думає про смерть.

В одному зі своїх інтерв’ю він якось говорив, що людина має право сама вибирати, де і коли вона хоче померти. І, схоже, наближається той момент, коли артист переступить межу життя.

З певного віку ми маємо право звалити по-тихому, уникаючи лікарень, уколів та іншого, – говорив актор.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нині Делон живе у Швейцарії, де процедура легальна і дозволена.

Повідомляють, що артист уже залагодив усі справи щодо спадщини, розділивши її між дітьми – у нього їх четверо. Також він хотів, щоб його син Ентоні взяв на себе процедуру оформлення документів на евтаназію, але той відмовився.

“Тато попросив його супроводжувати до кінця, але я відмовився. У мене були на це причини. Функцію супроводу візьме моя сестра Анушка”, – наводить видання слова Ентоні.

Сподіваємося, що момент, коли Ален Делон зважиться на евтаназію, станеться ще дуже нескоро, адже після нещодавньої смерті його легендарного друга Бельмондо, смерть ще й Делона однозначно означатиме остаточний кінець цілої епохи.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

*Евтаназія (грец. ευ — добре + грец. θάνατος — смерть) — припинення життя людини у швидкий та безболісний спосіб. Здебільшого її застосовують для людей, котрі мають невиліковне захворювання й більше не хочуть терпіти біль. Термін «евтаназія» вперше вжив Ф. Бекон у XVII ст., щоб визначити «легку смерть».

Станом на 2021 рік, евтаназію в певній формі офіційно дозволено лише в кількох країнах: Бельгії, Люксембурзі, Нідерландах, Португалії, Швейцарії, Німеччині, Канаді, Колумбії, частині Австралії, деяких штатах США, також парламент Іспанії 17 грудня 2020 року проголосував за легалізацію евтаназії, нині законопроєкт переданий на розгляд до Сенату Іспанії з подальшим внесенням змін до нього.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності