Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Депутата, що видавав себе заступником воєнкома піймали на трансвеститі – громадянині рф…

Депутат міської ради, колишній комуніст та член партії “Доверяй делам” Труханова Андрій Кісловський оформив довідку про непридатність до служби.
“Кісловський до 2018 року був заступником військкома Приморського району корупціонера Олександра Лобана. Полковника звільнили зі служби з діагнозом “гіпертонія, радікуліт, грижа, остеохондроз та атеросклероз. При цьому депутат ходить у тренувальний зал та виглядає спортивно.
Після 24.02.2022 Кісловський одягнув форму полковника та заявив, що став на захист країни, але виявилося, що це брехня. У квітні під час комендантської години його затримала СБУ. У власному готелі він кохався із трансвеститом Жасмін, котрий має громадянство 🇷🇺
ОК Південь відхрестилося від Кісловського, кажучи про те, що він прикривався військової формою, однак справа далі не пішла”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності