Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Дідусь із пам’ятника Голодомору збирав хліб та їв… (відео)

У Києві на території Національного музею “Меморіал жертв Голодомору”, де сьогодні зібралися люди для вшанування пам’яті загиблих, запалювали лампадки і приносили квіти та продукти до скульптури “Гірка пам’ять дитинства”, один літній чоловік збирав залишений хліб та їв.

“Якщо досі в Україні голодує бодай один українець, тоді Голодомор не закінчувався, він (геноцид) триває досі! Ганьба такому уряду”, – коментує побачене політичний аналітик Тарас Боднар.

Те, що відбувається, зняли на відео очевидці, і кадри розмістили в мережі.

Інцидент 27 листопада відбувався вже після завершення офіційних поминальних заходів у День пам’яті жертв Голодомору-геноциду українського народу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Як видно на ролику, чоловік дуже похилого віку ходив навколо скульптури, і брав з принесеної людьми великої кількості продуктів яблука та інші страви, які потім клав у свою сумку.

Також пенсіонер їв хліб, взятий прямо з Меморіалу.

Інші люди зауважень літньому чоловікові не робили, і той продовжував займатися таким збиранням провізії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відео: у Києві літній чоловік їв хліб з Меморіалу жертв Голодомору

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності