Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

До чого добалакалися Байден зі Столтенбергом…

Президент США Джо Байден під час зустрічі у Вашингтоні із генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом обоговорили наслідки кацапської війни.

Про це повідомляється у заяві Білого Дому.

Напередодні саміту голів держав та урядів членів Північноатлантичного альянсу Байден, якого разом із Обамою та Клінтонами американці називають неомарксистами демпартії, і Столтенберг, “колишній” норвезький ультралівий журналіст, привітали підтримку, яку союзники та партнери надають на двосторонньому рівні, щоб допомогти Україні захиститися від російської агресії.

«Обговорили наслідки війни московії проти України для трансатлантичної безпеки, а також важливість подальшого посилення можливостей для стримування та оборони НАТО», – йдеться у повідомленні.

Йшлося також про спільне бажання якнайшвидше прийняти Швецію до Альянсу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що адміністрація президента США Джо Байдена, ймовірно, надасть Силам оборони України бронебійні снаряди зі збідненим ураном.

Раніше у Білому домі заявили, що якщо московія боїться снарядів зі збідненим ураном, то нехай виведе свої танки з території України. Про це сказав координатор Ради національної безпеки Білого дому зі стратегічних комунікацій Джон Кірбі.

Також нагадаємо, що Британія передала Україні бронебійні снаряди, які містять збіднений уран.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності