Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

До москви перекинули окрему дивізію оперативного призначення росгвардії

кацапський диктатор володимир путін перекинув у москву підрозділи елітних російських військових на тлі страху відсторонення від влади.

Про це повідомляє The Sun.

Видання посилається на анонімні джерела в українській розвідці, зазначаючи, що до москви перекинули окрему дивізію оперативного призначення Росгвардії. Загальна кількість військових може налічувати 18 тисяч осіб під командуванням генерала-майора миколи кузнєцова.

В українській розвідці зазначили, що після того, як військові сили були розгорнуті в москві, почалися численні арешти військових, затримання та побудова блокпостів.

Проте сподіватися на якийсь бунт в росії чи переворот в кремлі не доводиться, – пригадаймо заворушення після президентських “виборів” у Білорусі. В росії ж стільки населення на вулиці не вийде, а якщо вийде, то скінчиться усе ще швидше ніж у сябрів, та й бояться заступники свого карлика більше ніж бацьки його залякані міністри…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше російський диктатор владімір путін заявив, що рф завдала масованого ракетного удару по Україні вранці 10 жовтня «у відповідь на теракти з боку України».

Україна переломила хід війни проти росії. Армія ворога перебуває у виснаженому стані, а усі його попередні досягнення перетворюються на поразки.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності