Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Донька радянського замміністра дружина олігарха очолить список “ЄС” у Київраду

Пресслужба партії “Європейська солідарність” підтвердила те, що дочка замглави МОЗ УРСР та дружина експрезидента України і олігарха Петра Порошенка Марина очолить список ЄС на виборах до Київради. У партії , лідером якої є її чоловік, повідомляють, що таке рішення ухвалила Конференція Київської міської організації партії. 

«Знаю, що перше питання, яке я почую, буде: чому я йду в політику? В першу чергу я – громадянка своєї країни, яку дуже люблю. І мені не байдуже – як далі розвиватиметься Україна і що відбуватиметься у її столиці, в Києві», – наголосила Марина Порошенко.

Вона додала, що новий проект, який буде реалізовувати її команда – створення у Києві концертної зали світового рівня.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Roshen придбала в Києві Палац культури ім. Корольова площею 5727 кв. м

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО ілюстративні, соцмережі

«Європейська країна не може існувати без розвитку і підтримки національної культури. Це те, що вирізняє будь-яку країну серед інших. Дає підстави пишатися власною історією, культурною та мистецькою спадщиною, талановитим народом. Це – основа розвитку і можливості для найкреативніших українців», – переконана Марина Порошенко.

Також вона переконана, що у місті не приділяють уваги різним соціальним питанням: “шкіл та садочків катастрофічно не вистачає, лікарні не забезпечені сучасним обладнанням, а лікарі і вчителі не захищені”.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, за даними оприлюдненого 15 вересня соцопитування, якби вибори київського міського голови пройшли на початку вересня, то найбільшу підтримку киян отримав би Віталій Кличко.

За чинного мера планують проголосувати 43,6% тих, хто братиме участь у виборах і визначився, за Кличко слудеют Сергій Притула – 9,8% і Ірина Верещук – 6,9%.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності