Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Довкола Капітолію у США зводять стіну, – українці їм пропонують Яценюка прорабом

Національна гвардія Армії США зведе навколо Капітолію триметровий нездоланий (non-scalable fence – англ.) паркан, який простоїть щонайменше 30 днів. Про заявив міністр Армії США Раян Маккарті.

Під час спільної пресконференції з мером Вашингтона Мюріель Баузер, посадовець Пентагону заявив, що події напередодні були “жахливим та ганебним днем” в історії США. За його словами Пентагон надав необхідні ресурси у відповідь на запит мера столиці США.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Маккарті також заявив, що урядовці не уявляли, що існує можливість прориву до Капітолію.

За словами посадовця Пентагону, нині у Капітолії перебуває 850 військових Національної гвардії, а до вихідних кількість нацгвардійців США у Вашингтоні досягне 6500 осіб.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відео процесу встановлення загороджень розмістив онлайн журналіст каналу CNN Джим Шутто, порівнявши при цьому його із “закриттям стайні після того, як коні втекли”.

Нагадаємо, що в Україні досі нікого не притягнуто до відповідальності за розтрату коштів на проекті “Стіна” із будівництва тисячокілометрового паркана на кордоні з Росією, за який відповідав великий друг США Арсеній Яценюк

Тому політичний аналітик і діяч Тарас Боднар пропонує рекомендувати американцям в ролі виконроба та прораба Арсенія Петровича, як людину із багатим досвідом у питанні зведення стін та парканів, а після того, як ті погодяться і за умови, що Яценюк таки щось “збудує”, заслати до Вашингтону за 30 днів, як утих передбачено в проєкті, нинішнього мера Івано-Франківська свободівця Руслана Марцінківа, який теж має досвід, як дистрактор – руйнівник парканів…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності