Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Диво на західних кордонах України…

Упродовж минулої доби, 13 березня, західні кордони України з Європейським Союзом та Молдовою перетнули 60 тисяч людей і 16 тисяч транспортних засобів.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України-Західний кордон.

Так, за даними прикордонників, з України минулої доби вибули 28 тисяч людей. Зокрема, 18 тисяч з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до Словаччини, Угорщини, Румунії та Молдови. Водночас, прибули до України за добу 32 тисячі людей, з них 29 тисяч – українці (хто такі три тисячі іноземців, митники не повідомляють).

Також упродовж доби оформлено 64 вантажівки з гуманітарною допомогою.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того, за спробу незаконного перетину держкордону прикордонники затримали 9 чоловіків – усі вони намагалися незаконно перетнути кордон поза визначеними пунктами пропуску. Також через кордон не пропустили п’ятьох чоловіків, в документах яких прикордонники виявили ознаки підробки.
***

Відтепер при оформленні ID-карти і закордонного паспорта можна також оформити закордонний паспорт для дитини.

Українцям радять перевірити свої закордонні паспорти після того, як частину виданих в Україні документів визнали нечинними через помилку в транслітерації.

На початку березня тимчасово призупинявся пропуск людей і транспортних засобів через українсько-угорський кордон.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності