Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Google, як інструмент глобальної істерії, ще затягне зашморг користувачам

Наступного тижня Google запровадить додаткову перевірку при вході до облікових записів. Це має підвищити рівень безпеки, пише Gizmochina.

У компанії повідомили, що запровадять двоетапну перевірку (двофакторну аутентифікацію) для усіх користувачів до кінця цього року – а саме з 9 листопада Google переведе на новий спосіб входу до облікових записів 150 млн користувачів.

Тепер вони не матимуть можливості заходити до власного аккаунту за допомогою одного лише пароля: їм додатково будуть надходити повідомлення або електронні листи із одноразовим паролем (OTP) при кожному вході до облікового запису Google, аби підтвердити свою особу.

Фактично це нагадує закони “тоталітарного Китаю”, де ви не маєте права на користування інтернетом та соцмережами без паспортної ідентифікації, щоб потім вас легше було притягнути до відповідальності за дописи.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У Google зауважили, що нова ускладнена аутентифікація має вирішити проблему крадіжки паролів.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Також ми писали, що компанія Google дозволить особам до 18 років або їхнім батькам чи опікунам видаляти власні фотографії із результатів пошуку.

Нагадаємо, що у Google є власна доволі специфічна система боротьби зі “світовим злом” – система видаляє з пошуковиків будь які тексти чи статті з використанням певних слів та термінів. Так, скажімо, у медичних публікаціях не можна використовувати слово drug, що з англійської перекладається як препарат, засіб, середник, медикамент, таблетка, так само чомусь заборонене саме поняття “захворювань, що предаються статевим шляхом” (ЗПСШ) або інакше венеричних хворіб, а це ціла окрема наука в медицині, і така заборона Google уже спричинила чи мале поширення цих захворювань через непоінформованість користувачів мережі.

В цілому це нагадує спосіб, яким Захід поборов в себе корупцію, просто заборонивши ЗМІ повідомляти про неї, тому вона досі існує тільки на пострадянських теренах…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності