Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Івано-Франківське “Гуляй поле” або цієї ночі ракети стріляли не тільки в Ізраїлі (фото, відео)

Чергові розбірки в провінційному Івано-Франківську, яким офіційно керують Руслан Марцінків зі своїми свободівцями та міською радою (вперше з відсутністю жодної опозиції), очільник ІФ ОДА в справи обласного центру не втручається (кажуть, “трипальцеві” не дозволяють), у цей же час маленьке на 200 тис. населення містечко ділить криміналітет, поки силовики роблять вигляд, що нічого не помічають, або ж вони як професіонали чекають, поки ті між собою переб’ються, щоб зайнятися останнім?..

Так вночі з 11 травня на 12 травня, близько 23:25, до поліції надійшло повідомлення, що в обласному центрі на вулиці Галицька вибухнув автомобіль марки «BMW Х5».

На на місце негайно прибули патрульні, слідчі, оперативники та вибухотехніки.

Попередньо правоохоронці встановили:

Невідома особа зі сторони берега річки Бистриця-Солотвинська із предмету, за типом дії схожий на ручний протитанковий гранатомет здійснила постріл, внаслідок чого, шляхом вибуху, пошкодила автомобіль. Всі речові докази направлено на експертизу”, – йдеться у повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Постраждалих немає.

Стріляли начебто з РПГ, внаслідок чого пошкоджено автомобіль, але як видно з відео та фото, авто після такого навіть начебто ще підлягає ремонту…

Триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Встановлюються всі обставини події.

Згодом місцева ІА КУРС , посилаючись на власні джерела, повідомила, що автомобіль BMW X5, який ввечері 11 травня в Івано-Франківську на парковці поблизу ТЦ “River Park” обстріляли з протитанкового гранатомета, належить мешканцю Львіщини підприємцю Тарасу Павловичу Белзу (не плутати з повним тезкою – франківським підприємцем-ресторатором Тарасом Павловичем Белзом).

Право на користування авто має відомий франківський дзюдоїст Давид Харебава, керівник ГО “Хазард”.

Нагадаємо, нещодавно у Івано-Франківську горів квітковий ринок. Також силовики за рішенням суду Центральний продуктовий ринок повернули його орендарю…

ФОТО та ВІДЕО з відкритих джерел

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності