Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Із телефонної розмови путіна і Макарона французи цитують тільки останнього…

Світові ЗМІ, в тому числі й кремль, повідомляють, що путін минулими вихідними провів телефонний дзвінок з Макроном.

В Єлисейському палаці довший час не прокоментували подробиці розмови.

Згодом Єлисейський палац оприлюднив деталі телефонної розмови між Макроном та путіним.

Зазначається, що президент Франції засудив продовження російських військових операцій в Україні та нагадав про свою вимогу їхнього якнайшвидшого припинення, початку переговорів та відновлення суверенітету й територіальної цілісності України. Макрон заявив, що російська окупація стала причиною того, що сьогодні цілісність Запорізької АЕС під загрозою. Він вимагає, щоб російські сили відійшли з території ЗАЕС.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З кейсу зернового питання Макрон нагадав, що європейські санкції не поширюються на сільськогосподарську продукцію або на товари, необхідні для сільського господарства. Він попросив Путіна забезпечити, щоб домовленість, досягнута Росією з Україною та Туреччиною під контролем ООН, виконувалася таким чином, щоб експортоване зерно діставалося тим, хто його найбільше потребує.

Тільки, що цікаво, чомусь ніхто не уточнює, хто кому зателефонував, путін своїй МакАрону, чи останній путіну? Так само й не подається, що говорив путін французу – усюди тільки загальні фрази МакАрона, що нагадують дешевій піар перед очі Заходу…

 

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності