Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Елізабет Трасс довела, що має те, чого в Макрона ніколи не було…

Кандидат на посаду британського прем’єра Елізабет Трасс відмовилася називати французького президента Еммануеля Макрона “другом”, але й “ворогом” не визнала, повідомляє Sky News.

Під час дебатів Трас запитали, хто для неї Макрон: друг чи ворог. У відповідь вона зазначила, що судитиме Макрона за вчинками.

“Якщо я стану прем’єр-міністром, я буду судити його за справами, а не за словами”, – сказала трас.

Її суперник Ріші Сунак, своєю чергою, назвав президента Франції другом Королівства.

Відносини між Великою Британією та Францією постраждали після Brexit, коли обидві сторони почали суперечки з таких питань рибальства і міграції.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Трасс змагається за посаду нового прем’єр-міністра з колишнім міністром фінансів Ріші Сунаком в боротьбі за лідерство, що була відзначена зіткненнями з приводу термінів зниження податків, а також особистими нападками.

Трасс лідирує в опитуваннях громадської думки серед членів Консервативної партії, які в кінцевому підсумку вирішать, хто стане наступним прем’єр-міністром Великої Британії після декількох тижнів голосування 5 вересня.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності