Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Ізраїльська поліція розпочала роботу в Україні

До Умані на час святкування Рош га-Шана прибули поліцейські з Ізраїлю. Разом з українськими колегами вони забезпечуватимуть охорону правопорядку серед паломників.

Про це повідомила пресслужба МВС України.

«Поліція Ізраїлю прибула до Умані на період святкування Рош га-Шана. Спільно з українськими поліцейськими вони несуть службу в місцях паломництва хасидів», – йдеться у повідомленні.

Вже сьогодні правоохоронці з Ізраїлю почали патрулювати територію міста.

За даними прикордонників, за добу державний кордон в пунктах пропуску перетнули 8 тисяч 726 паломників-хасидів. Загалом очікується прибуття близько 30 тис. паломників.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«З метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки на період з 12 по 19 вересня розгорнуто зведений загін ГУ ДСНС України у Черкаській області. Залучено пересувний пункт управління ДСНС, тактичний пожежний робот, кінологічний розрахунок та розрахунок на спеціальній машині радіаційної та хімічної розвідки», – розповіли у МВС про заходи безпеки.

У місцях масового скупчення паломників буде здійснюватися цілодобове чергування на 7 постах, додатково були залучені і піші патрулі ДСНС.

Станом на ранок 14 вересня до Умані прибули майже 22 тисячі паломників. Наразі ситуація в місті стабільна та контрольована.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу звернувся до хасидів з проханням утриматися від традиційного щорічного паломництва до Умані на Рош га-Шана — юдейський Новий рік, який почнеться з 15 по 17 вересня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Проте 11 вересня в Умані запрацював особливий режим в’їзду, виїзду та пересування містом у зв’язку зі святкуванням Рош га-Шана.

Станом на ранок 13 вересня до Умані на свято Рош ха-Шана прибули 11 тисяч паломників-хасидів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності