Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ХОТІВ ВРУЧИТИ МОБІЛІЗАЦІЙНУ ПОВІСТКУ, а ПОЛУЧИВ ПО ЗУБАМ

32-річний мешканець Рівненщини побив військового, який намагався вручити йому повістку за місцем проживання. У 54-річного постраждалого діагностували струс мозку та забійно-рвану рану брови. Щодо інциденту відкрили кримінальне провадження, у разі доведення вини підозрюваному загрожує до п’яти років ув’язнення.

Про це повідомила прес-служба поліції Рівненщини.

Інцидент трапився ввечері у вівторок, 26 липня. До правоохоронців звернулись медики, які надавали допомогу постраждалому військовому.

«Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження йому наніс 32-річний мешканець міста Дубровиця, коли військовий намагався вручити йому повістку за місцем проживання», — йдеться у повідомленні.

У 54-річного військовослужбовця медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійно-рвану рану брови.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 350 ККУ (нанесення побоїв службовій особі). Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі від трьох до п’яти років.

ФОТО-ілюстративне

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності