Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Ще один водив “ухилянтів” через кордон за чималу суму…

Уродженцю Маріуполя обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 198 тис. грн застави. Його підозрюють в організації незаконного переправлення кількох осіб через державний кордон з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).

За інформацією слідства, чоловік погодився сприяти двом громадянам у протиправному перетині кордону, знаючи, що цим особам на час дії воєнного стану виїзд за межі України заборонений.

За домовленістю, підозрюваний мав привезти «ухилянтів» до місця неподалік лінії розмежування і надати вказівки щодо подальшого переходу на території ЄС в обхід пунктів пропуску.

За це чоловіки сплатили 3000 доларів США – по 1500 доларів з особи.

На початку тижня осіб викрили при реалізації схеми незаконного переправлення. Клієнтів підозрюваного виявили співробітники ДПСУ на території с. Ракош на Хустщині, поблизу кордону з Румунією.

Наразі триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Хустського районного управління поліції ГУНП в Закарпатській області, повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності