Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Коли стріляється генерал СБУ?..

У Кропивницькому, що піддався потужному ракетного удару у липні, було знайдено мертвим голову СБУ в Кіровоградській області Олександра Наконечного.

Про це повідомила речник обласного управління Юлія Ткач.

У нього було проникне вогнепальне поранення тіла. Подія трапилася близько 22:50 суботи, труп у квартирі знайшла дружина.

Попередньо, Наконечний скоїв акт самогубства із застосуванням нагородної вогнепальної зброї – пістолета.

В Офісі генпрокурора підтвердили загибель голови управління СБУ у Кіровоградській області Олександра Наконечного.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“За даними слідства, 20 серпня 2022 близько 22:25, перебуваючи у власній квартирі, дружина підполковника почула звук пострілу і виявила в одній з кімнат тіло чоловіка з вогнепальним пораненням без ознак життя. Проводяться невідкладні слідчі дії і встановлюються всі обставини загибелі військовослужбовця” , – йдеться у повідомленні.

Відомо, що Наконечний обіймав посаду начальника Управління СБУ у Кіровоградській області з початку 2021 року.

Він народився та виріс на Вінниччині у сім’ї правоохоронця, у 2006 році, після закінчення навчання у Національній академії СБУ отримав призначення до Управління СБУ у Вінницькій області. На Кіровоградщину загиблого було відряджено після 2 років роботи у відділі контррозвідки та понад десяти — у підрозділі боротьби з корупцією та організованою злочинністю київського главку СБУ.

Нагадаємо, напередодні слідчі СБУ повідомили про підозру колишнього заступника керівника Головного управління розвідки Міноборони України і під час обшуку за місцем роботи чоловік намагався застрелити представників слідчо-оперативної групи СБУ з пістолета Макарова.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності