Начальник одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області після поширення скандального відео, як він цілується з кількома колегами-жінками у своєму робочому кабінеті, написав рапорт про переведення його до бойової частини. Про це повідомили в Оперативному командуванні “Захід”, а цитує їх урядовий рупор – Уніан.

Першочергово зазначається, що “командування не має претензій щодо виконання офіцером поставлених задач у межах покладених на нього службових обов’язків“.

“Проте відзначаємо, що особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці. Беручи до уваги суспільний резонанс від публікації матеріалів, зазначений офіцер з власної ініціативи написав рапорт про переведення його для подальшого виконання службових обов’язків до однієї з бойових частин”, – йдеться у повідомленні.

В ОК “Захід” інформують, що наказ про його призначення до нового місця служби підписаний відповідним керівництвом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Там додали, що обставини встановлення записуючих пристроїв у службовому приміщенні зʼясовуються в межах діяльності відповідних органів.

“Також зазначаємо, що витік відеоматеріалів був вкинутий та поширений на загал через ресурси та за прямого супроводження “лідерів” суспільної думки ворогів. Відтак звертаємо увагу громадян на необхідність дотримання інформаційної гігієни та більш ретельної перевірки першоджерел”, – зауважили в ОК.

Скандал з рівненським військкомом – що відомо

Днями у соцмережах було поширено відео, на якому зафіксовано, як військовий начальник у своєму кабінеті пристрастно цілується з різними дівчатами у формі. Кадри нібито були зняті під час таємного відеоспостереження у службовому приміщенні.

Командування Сухопутних військ ЗСУ одразу заявило, що скандальне відео за участі, ймовірно, начальника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області оприлюднили антиукраїнські джерела. Зазначалось, що з приводу цього відео розпочато службову перевірку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Читаючи таке, задаєш собі риторичне запитання: і хто там у них сидить у прес-службі? Адже з написаного прес-службою Командування виходить, що кожен добросовісний українець, журналіст, аналітик, який викриває корупцію, побиття чи інші злочини в ТЦК, автоматично стає ворогом народу і московським агентом та шпигуном!

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…