Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Командир з “вагнеру” попросив притулку в Норвегії, – “губа – не дура”…

Поліція Норвегії затримала колишнього командира ПВК “вагнер” Андрея Медведєва, який нещодавно втік до скандинавської країни та попросив про політичний притулок.

Про це повідомив норвезький національний мовник NRK.

Медведєва було затримано відповідно до закону про імміграцію і зараз розглядається, чи слід його взяти під варту, повідомив представник юридичного підрозділу відділу імміграції поліції Йон Андреас Йогансен. Як стверджується, Медведєва допитали.

Адвокат по лінії поліції Ліне Ісаксен заявила агентству Reuters, що зараз розглядається питання про те, чи звертатися до суду за рішенням про інтернування Медведєва.

Медведєв, який втік з росії, перетнувши російсько-норвезький кордон в Арктиці, заявив, що боявся за своє життя після того, як став свідком вбивств і жорстокого поводження з російськими зеками, яких привезли воювати в Україну.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Медведєв був командиром підрозділу, до якого входив Євгеній Нужин – найманець “вагнера”, чию страту кувалдою зафіксували на відео, що з’явилося в мережі в листопаді.

Після незаконного перетину кордону Медведєв попросив про притулок в скандинавській країні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності