Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

“Комплектувальника” із Вінницького ТЦК піймали на хабарі, керівництво відмовчується?

Один з працівників Вінницького міського терцентру комплектування та соціальної підтримки підозрюється в отриманні хабаря. Військовослужбовця затримали слідчі ДБР 9 лютого. І хоча у відомстві поки не публікують деталі слідства, ми вже знаємо, кого підозрюють у хабарництві.

Про це повідомляє головний редактор RIA/20minut.ua Вадим Павлов з посиланням на власні джерела.

«$10 тисяч — такий хабар взяв один з працівників військкомату у Вінниці. Затримання проводило Державне бюро розслідувань з Києва. Але досі про це чомусь всі мовчать. Як і мовчать про те, за що саме два транші у вигляді 3 і 7 тисяч доларів отримав пан. Кого саме затримали – вже знаю. Можете не ховатись», — пише Вадим Павлов на своїй facebook-сторінці:

На порталі Державного бюро розслідувань наразі немає інформації про те, що відбулося затримання працівника вінницького військкомату. Втім редакції, з власних джерел, стало відомо прізвище підозрюваного: його звати Юрій Черевка.

34-річний молодший лейтенант Юрій Черевка родом з Тернопільської області. До початку російського вторгнення обіймав посаду старшого інструктора відділення рекрутингу та комплектування Вінницького об’єднаного міського військового комісаріату та, зокрема, розповідав про переваги служби за контрактом в ЗСУ. Також цей посадовець є головою громадської організації «Спілка учасників АТО та волонтерів Підгаєччини «Тур».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Що про затримання підлеглого каже начальник Вінницького міського ТЦК Роман Потерлевич? Подзвонили до нього за коментарем:

— Нам стало відомо, що один з ваших підлеглих був затриманий на хабарі, — каже журналіст.

— Хто сказав? — питає Потерлевич.

— Наші джерела, — відповів журналіст.

— У мене немає такої інформації, — каже Роман Потерлевич.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

— 9 лютого було затримання цієї людини слідчими Держбюро розслідувань, — додав журналіст.

— …., — каже нерозбірливо.

— Романе Миколайовичу, вас погано чути. Ви можете дати коментар з приводу затримання? — сказав журналіст.

— Не можу це ніяк вам прокоментувати, — каже наостанок військовий комісар.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож очікуємо подробиць від ДБР. Зокрема, нам наразі невідомі обставини отримання хабаря, що ймовірно, є зараз таємницею слідства.

Якщо Юрій Черевка захоче висловити власну позицію у цій справі — ми готові вислухати та опублікувати його коментар.

Також хабарника з Бару, який обіцяв місцевому жителю допомогти незаконно перетнути кордон, взяли під варту. Він може вийти на волю, якщо сплатить заставу. Поліція та СБУ 6 лютого у місті Бар затримали державного виконавця, який вимагав хабар розміром 35 тисяч гривень у боржника. Взяли його одразу після отримання ним грошей…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності