Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Конфіскували наркотиків на 15 млн., а тепер ще й таку саму заставу вимагають

Напередодні затриманому в Мукачево наркоділку, у котрого вилучили зброю та наркотиків на понад 15 млн. гривень, суд визначив заставу у… 15 млн гривень  :)))
Досі йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на два місяці

Галицький районний суд визначив заставу у розмірі 15, 5 млн гривень для наркоділка з Закарпаття, якого 19 липня, затримали поліцейські під час спецоперації. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Як зазначається, члена організованої злочинної групи підозрюють у виготовленні та збуті опію екстраційного.

За клопотанням військової прокуратури Західного регіону України мешканцю Закарпаття обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб“, – йдеться у повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що 19 липня на Закарпатті провели спецоперацію з затримання наркоторговців.

Організоване злочинне угруповання тривалий час займалось збутом на території області та інших регіонів держави наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності