Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Куди зі штабом летить оборонець Львова фельдмаршал Садовий? – аеропорт Кракова

У Львові створять додаткові штаби оборони та збільшать стратегічні резерви продуктів на випадок можливого вторгнення військ з території Білорусі. Про це йшлося на оперативній нараді у Львівській міськраді в суботу, 2 липня, скликаній з ініціативи міського голови.

«Сьогодні зібрав оперативну нараду за участі військового та цивільного керівництва Львова для того, щоб розуміти, як ми будемо діяти на випадок ескалації з боку Білорусі. Проговорили план оборони та сили і засоби, які є у підпорядкуванні міста. Ситуація змінюється, тож наші оборонні стратегії також потребують змін та оновлення», – повідомив за підсумками наради міський голова Львова Андрій Садовий у Facebook.

На нараді вирішили, що в кожному районі міста буде створено штаб оборони та проведено додатковий вишкіл для членів добровольчих формувань тероборони. Поки членів місцевої тероборони не будуть переводити на цілодобове чергування, але це рішення, як зазначає мер, може змінитись у будь-який момент. Також міська влада розглядає варіант формування резервних добровольчих батальйонів з працівників міської ради та комунальних підприємств.

У Львові продовжують формувати стратегічний резерв продуктів на випадок блокування шляхів постачання. Окрім того, за словами Андрія Садового, треба готуватись до холодної зими і забезпечити можливість обігріву без газу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Важливо, щоб львів’яни знали, що місто в безпеці, а ворог не мав достатньо інформації для здійснення провокацій. Імперія впаде. Україна переможе. Рішення про наступ на Львів буде останнім рішенням в житті цих потвор. Просто знайте це», – підсумував мер.

Ну, а сьогодні, 3 липня, в мережі вже поширюють це фото Андрія Садового із аеропорту Кракова:

Отож, якщо й невідомо, що садовий робив в аеропорту Кракова, то точно відомо, що завдяки Садовому польський Вроцлав долучається до створення у Львові Національного реабілітаційного центру «Незламні» та виділить на будівництво €1 млн.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності