Міжнародні новини

Лукашенко зібрався на пенсію, щоб не оконфузитися як Байден (відео)

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що не збирається залишатися президентом до похилого віку і піде в свій час на пенсію.

Про це він сказав на зустрічі з працівниками Мінського виробничого шкіряного об’єднання, де обговорювалася пенсійна реформа в Білорусі, передає Белта.

«Я сам скоро буду пенсіонером разом з вами. Що ж я буду до 80 років працювати, а з 80 на пенсію піду? На літак буду підніматися, ще упаду на ці сходинки», – сказав Лукашенко, натякаючи на недавній конфуз 79-річного президента США Джо Байдена, який кілька разів спіткнувся, піднімаючись по трапу літака.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Лукашенко також заявив, що пенсійний вік в Білорусі більше не підніматимуть (згідно проведеної реформи, у 2022 році пенсійний вік для жінок становитиме 58 років, а для чоловіків – 63 роки).

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Він також зазначив, що можна було б зробити пенсійний вік і з 50 років.

«Але тільки ви не забувайте, що після 50 років нас з вами будуть утримувати наші діти», – сказав Лукашенко.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Нагадаємо, Олександр Лукашенко під час зустрічі з працівниками ВАТ «Молочний світ» в місті Гродно припустив те, що в Білорусі з’явиться інший президент.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що західні ліберали називають Олександра Лукашенка “диктатором” і “тираном” за те, що той уже 25 років поспіль очолює Білорусь, в той же час називаючи “демократкою” Ангелу Меркель, яка теж уже 17 років керує Німеччиною та всупереч США майже відкрито грає на боці Росії…

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version