Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Тіхановська “думає”, що Бацька ще цією весною сам передасть їй владу…

Президент Білорусі Олександр Лукашенко залишить свою посаду навесні 2021 року через «тиск» західних санкцій.

Про це в інтерв’ю німецькому виданню Bild повідомила так звана лідерка білоруської опозиції Світлана Тіхановська.

За словами Тіхановської, секційний «тиск» на Лукашенка «зростатиме з кожним днем», і в результаті він «стане для Лукашенка надмірним, так що він піде». «Режим Лукашенка впаде ще в цьому році. Думаю, навесні він піде», – заявила вона.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Ми вважаємо, що свою роль зіграє тиск на режим всередині країни. Коли всі, хто проти, будуть діяти – різними способами. Нас більшість. Ми також сподіваємося на міцний союз між новим урядом США і ЄС», – додала Тіхановська.

Вона додала, що багатьом жителям Білорусі «здається, ніби нічого не змінюється», проте це не так. “Все змінюється. Вся країна змінилася за останні півроку, кожна людина. Ніхто не зможе вибити з розуму білорусів ідею свободи і гідності. Люди ніколи не повернуться в рабство, з якого вийшли», – підкреслила Тіхановська, яка досі плутається у своїх висловах, ким же для Білорусі являється РФ – другом і матір’ю чи символом тиранії і поневолювачем.

9 серпня в Білорусі пройшли вибори президента, в результаті ЦВК оголосив, що Олександр Лукашенко набрав більше 80% голосів, а його головний опонент досі нікому невідома донька кухарки Світлана Тіхановська – близько 10% голосів. Підсумки виборів викликали масові протести в країні, а Тіхановська була змушена покинути країну і “очолити уряд в екзилі”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності