Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Маркування ростехніки літерою “Z” вигадали ЯНИЧАРИ українські та вірменські

Автор маркування російської військової техніки літерою “Z” – Андрій Михайлович Ільницький, уродженець Львова та радник Міністра оборони РФ…

Піар-блок міністерства під керівництвом Ільницького втілював у реальність символіку “операції Z” спільно з головною редакторкою Russia Today (RT) Маргаритою Симоньян. Тією самою Симонян, яку Католікос всіх вірмен (вища духовна особа в Вірменської церкви) Гарегін II позбавив національності у липні 2020 року…

Ну, якщо про Симонян майже все всім відомо, то хто ж такий яничар зі Львова:

Про Ільницького А.М. відомо, що він народився 14 серпня 1959, Львів, є російський державний і політичний діяч. Радник Міністра оборони РФ з 2015 року. Справжній державний радник Російської Федерації 3-го класу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Народився цей яничар в сім’ї військовослужбовця. Закінчив МФТІ (Фізтех), ВАГШ ЗС РФ (2017). З 1982 по 1992 р. – науковий співробітник ЦНДІ-26 МО СРСР. Кандидат технічних наук (1989).

У 1992-2003 pp. — один із керівників видавництв «АСТ», «Аст-прес», «Аграф», «Вагріус».

2002 р. – випускник “Московської школи політичних досліджень”.

У 2003-2006 роках. — один із топ-менеджерів Міжрегіональної громадської організації «Відкрита Росія». Курирував лідерські та регіональні проекты.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З 2006 року – у партії «Єдина Росія», у період 05.2006-05.2012 – заступник керівника Центрального виконавчого комітету партії «Єдина Росія», Керівник Департаменту по роботі з прихильниками партії «Єдина Росія» та громадськими об’єднаннями, член Генеральної ради партії .

У період 06.2012-09.2013 – Керівник (у ранзі міністра) Головного управління внутрішньої політики та взаємодії з муніципальними утвореннями Московської області. З вересня 2013 по жовтень 2014 — Заступник голови Уряду Московської області з соціальних комунікацій (роботі з громадськістю) у складі політичного блоку.

З березня 2015 – Радник Міністра оборони Російської Федерації, Дійсний державний радник Російської Федерації 3 класу .

Автор близько ста наукових праць та публіцистичних статей з фізико-математичних та гуманітарних проблем, а також монографії «Книговидання сучасної Росії». Публіцист. Член СП Москви. Виступає у ЗМІ суспільно-політичної тематики з публікаціями про розвиток структур суспільства, політики, культури.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У березні 2021 року, виступаючи в ролі експерта з інформаційного протистояння, ввів у військово-політичний дискурс термін «ментальна війна»:

«Проти Росії Заходом на чолі зі США розв’язано інформаційно-гібридну війну. Її завдання перенапружити Росію, збити нас із поставленої мети, розбалансувати ситуацію. Усе це веде виникнення нового типу войн. Якщо у класичних війнах метою є знищення живої сили противника, у сучасних кібервійнах — знищення інфраструктури противника, то метою нової війни є знищення самосвідомості, зміна ментальної, цивілізаційної основи суспільства супротивника. Я назвав би цей тип війни — ментальним. Причому, якщо живу силу та інфраструктуру можна відновити, то хід еволюції свідомості повернути назад неможливо, тим більше, що наслідки цієї „ментальної“ війни виявляються не відразу, а лише як мінімум через покоління, коли зробити щось буде просто неможливо».

А два тижні тому, 7 червня 2022 року, група військовослужбовців та цивільних осіб під керівництвом Андрія Ільницького здійснила сходження на гору Ельбрус. Сходження у рамках проекту «Армія Росії. Росія — рух вгору» було присвячено Дню Росії та православному святу Пресвятої Трійці.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності