Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Маршал Степанов хоче на передову кинути студентів-медиків та інтернів

Під час брифінгу міністр охорони здоров’я (читай “маршал”) Степанов заявив, що у випадку категоричної нестачі медичного персоналу, до огляду пацієнтів можуть залучити студентів-медиків та інтернів.

«У нас є дійсно напружена ситуація з кількістю людей, які госпіталізуються. Зрозуміло, що у нас збільшується навантаження на лікарів. Ми розглядаємо таку можливість залучення студентів для боротьби з коронавірусом, – ред.), і у нас є чітке розуміння, яким чином і як саме ми можемо залучати або лікарів-інтернів та студентів 5-6 курсу», – сказав він.

17.10.2020 | Онлайн-брифінг щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції

Онлайн-брифінг з перекладом жестовою мовою міністра охорони здоров’я України Максима Степанова

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Gepostet von Міністерство охорони здоров'я України am Freitag, 16. Oktober 2020

При цьому Міністр жодного слова не обмовився, щодо масового звільнення медиків у державних медустановах, про які так рясніють соцмережі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Глава МОЗ додав, що робота студентів та інтернів може бути виключно під керівництвом лікаря. «Іншим способом це неможливо, оскільки тільки лікар-фахівець може надавати медичну допомогу самостійно», – резюмував Степанов.

Загалом, ця заява Степанова чимось нагадує слова маршала Жукова перед форсуванням Дніпра щодо беззбройних недосвідчених українських новобранців, яких кинули на передову теж під наглядом командирів…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності