Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Маску ДАЛИ ДОБРО для експеременту на людях “мозкових чипів”…

Компанія Neuralink Ілона Маска, яка розробляє мозкові чіпи, повідомила про отримання схвалення від Управління з контролю за продуктами та ліками США на проведення перших тестів на людях.

Про це повідомляє BBC.

Компанія має на меті відновлення зору та мобільності людей через підключення мозку до комп’ютерів.

У Neuralink сподіваються використовувати свої мікрочіпи для лікування таких захворювань, як параліч і сліпота, а також допомогти деяким людям з обмеженими можливостями використовувати комп’ютери та мобільні технології.

Чіпи, які були протестовані на мавпах, призначені для інтерпретації сигналів, що виробляються в мозку, і передачі інформації на пристрої через Bleutooth.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначається, що у компанії поки немає планів набирати учасників. Попередні амбіції Маска розпочати випробування були невдалими.

Регулюючий орган, який видав відповідний дозвіл компанії, коментарів не надав.

А наприкінці квітня цього року група лікарів, науковців та дослідників із Великої Британії створили алгоритм на основі штучного інтелекту, який може точно виявляти рак.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності