Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

“Масочний терор” або “ідіоти є скрізь, і в чеській поліції теж” (відео+16)

Мережі світу сколихнуло відео, де поліція “цивілізованої” і “еуропейської” Чехії на очах у малолітнього сина крутить руки і валить на землю батька тільки за те, що той гуляв з дитиною по вулиці без маски.

При цьому копи малюка відштовхували і кричали на нього до тих пір, поки того не відвела продавець з магазину по сусідству.

Дуже дивно, що в толерантній Європі поліцейські можуть затримувати батька за відсутність маски прямо на очах дитини не турбуючись про його моральну і фізичну безпеку. З відео видно, що їх абсолютно не турбувала доля дитини – з ким малюк залишиться в даній ситуації. Головне перемогти ворога – людину без маски.

В більшості коментарів, не зважаючи на мови, на котрих вони написані, текстовий зміст майже однаковий: “Я думала, що тільки у нас у поліцію набирають ідіотів” або “Ідіотів вистачає скрізь“. Також багато текстів про “масочний терор” і “коронавірусну світову змову“. Дивіться відео далі:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

На фото вгорі: біля метро Нью-Йорка поліція заарештувала жінку на очах у її дитини після того, як вона відмовилася носити маску, на фото під відео така сама ситуація з батьком і дитиною в Росії.

А це вже Росія:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності