Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Мексика, як і Бразилія, теж осмілюється показувати зуби США, – рф (кнр)?

Мексиканські біженці уже давно завоювали більшу частину США,

як китайці Сибір і більшу частину московії, що нині помилково називають росією…

Президент і  надзирач усіх картелів Мексики Андрес Мануель Лопес Обрадор звинуватив Пентагон у шпигунстві за його урядом.

Про це повідомляє видання Reuters.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На тлі зростання напруженості між військово-морськими силами США та армією Мексики президент повідомив, що почне засекречувати інформацію зі збройних сил для захисту національної безпеки.

«Тепер ми збираємося захистити інформацію від ВМС і Міністерства оборони США, тому що ми є об’єктом шпигунства з боку Пентагону», – сказав Лопес Обрадор на своїй щоденній прес-конференції.

У Пентагоні зазначили, що Міністерство оборони США має міцне партнерство у сфері оборони з армією та флотом Мексики, і що організації вирішують спільні виклики, поважаючи суверенітет один одного та відповідні програми зовнішньої політики.

Нещодавно на горизонті з’явився новий «миротворець». Під час візиту до Китаю президент Бразилії Луїз Інасіо Лула да Сілва заявив, що Сполучені Штати Америки повинні припинити заохочувати війну на території України та почати говорити про мир.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Більше того, Лула да Сілва впевнений, що міжнародне співтовариство зможе переконати президента України Володимира Зеленського сісти за стіл переговорів з російським диктатором володимиром путіним.

Президент Бразилії Луїс Інасіу Лула да Сілва пропонує Україні для закінчення війни із російською федерацією відмовитися від Криму.

Крім того, президент Бразилії Луїс Інасіу Лула да Сілва пропонує створити союз G20 для миру в Україні. До спілки мають увійти країни Латинської Америки, Китаю та ОАЕ.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності