Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Мер Івано-Франківська “плюнув в очі” громаді Колодіївки або Збори під час локдауну

Руслан Марцінків у локдаун, коли “червоне” Прикарпаття займає місце лідера в Україні по захворюваності коронавірусом, провів 29 березня збори територіальної громади села Колодіївка Івано-Франківської ОТГ, де просив підтримати на сільського старосту кандидатуру нещодавно усунутої ж ним через земельні скандали своєї радниці…

Тобто, заледве минуло півтора місяці з того часу як мер Івано-Франківська, а тепер голова Івано-Франківської ОТГ з кількома десятками сіл, свободівець Руслан Марцінків усунув від роботи двох своїх радників у селах Добровляни і Колодіївка, до котрих він обіцяв бути “жорстким до непорядності“, а тепер він за одну з них уже сам й агітує.

Мова йде про місцеву мешканку Галину Бринзей, родичку одно авторитетного в області бізнесмена:

“Наголошую, місто не давало ніяких погоджень на такі дії. На додаток, земельну ділянку зареєстрував вовчинецький реєстратор, який до 1 січня був місту непідпорядкований.
Пам’ятаєте, щоб подивитися як працюють кандидати на посаду старост, я призначив їх радниками? І дав півроку, щоб і я, і люди на місцях могли подивитися на те, чи варто їх призначати старостами. Тепер зрозуміло, що відбір пройдуть не всі.
Буду жорсткий до непорядності. За такі «промахи» має бути відповідне покарання, – написав тоді Марцінків на своїй сторінці.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Таким чином, можна припустити, що Марцінків двічі знехтував громадою: наразив на небезпеку життя та здоров’я людей, зібравши третину села в одному місці на збори під час локдауну (нехай Національна поліція вважає це офіційним повідомленням про умисний злочин), та, коли “плюнув у вічі” людям, агітуючи їх за особу, котру сам же перед цим звинуватив і якої зрікся.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Але зрікатися своїх слів та лицемірити, згідно інформації місцевих ЗМІ, є типовим для свободівця Марцінківа.

Так буквально два дні тому після довиборів до ВР по округу №87 у Надвірній, у котрих приймав участь його тезка побратим-невдаха Руслан Кошулинський, коли голоси ще й досі залишаються не порахованими, Марцінків вже поспішив привітати із перемогою свого “найзлішого” опонента, а також партії, яку він представляє, одного з лідерів партії “За майбутнє” Олександра Шевченка. Та як тільки почали надходити повідомлення про безлади на окружній  виборчій комісії, у зв’язку з чим Руслан Кошулинський заявив свою вимогу про визнання виборів недійсними та призначити перевибори, як його тезка тут же рокірувався…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Але до нових місцевих виборів ще далеко, тому про принципи поки можна забути

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності