Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Раз тільки виборці Кошулинського – “люди”, тоді інших – хто? Довибори у ВР на Прикарпатті

Свободівець Руслан Кошулинський, згідно його білбордів, виявився “єдиним кандидатом від людей“, тоді логічно, що всі інші, хто висунув і має, чи тепер вже мав, намір проголосувати на довиборах до ВР за його опонентів на ОВК №87, що на Прикарпатті, є як мінімум “не людьми“…

Неабияке обурення користувачів соцмереж викликали фото передвиборчих білбордів заступника голови партії ВО “Свобода” Руслана Кошулинського, викладених його однопартійцями.

Сірий кардинал “Свободи” Кошулинський, який, будучи львів’янином, нещодавно вкотре героїчно програв на виборах міського голови Львова, набравши в рідному для його партії місті мізер голосів, не тільки у порівнянні із Андрієм Садовим, а й т. зв. ” тернопільським зайдою” кандидатом від “ЄС” Олегом Синюткою, останньому у другому турі теж не допоміг заклик на його підтримку від Кошулинського, який вирішив тепер спробувати свої сили на чужому йому Прикарпатті.

Нагадаємо, після місцевих виборів 25 жовтня минулого року народний депутат від фракції “Слуга народу” Зіновій Андрійович написав заяву про складання депутатських повноважень у зв’язку з обранням його на посаду міського голови міста Надвірна Івано-Франкіської області. У зв’язку з цим на окрузі №87 оголошено довибори, призначені на 28 березня 2021 року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І ось на білборді свободівця Кошулинського, виконаному не в традиційних кольорах його партії, а чомусь в стилі більш притаманному “Європейській солідарності” написано: “висуваємо єдиного кандидата від людей Руслана Кошулинського“…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

То невже усі інші його конкуренти на окрузі висунуті і підтримувати їх будуть “нелюди”“? – запитують люди. – “А, можливо, нас трипальцеве панство, яке за рахунок довірливого націоналістичного виборця в цих краях теж стало олігархами, прямо у вічі назве своїм улюбленим словом, як колись ляхи чи москалі  – “бидлом”, “свиньми” (schweine, – ред.) – нацисти?!”

Тому й не дивно, що виборці і люди, які мешкають навіть поза межами округу і свого часу голосували не за кандидатів від цієї партії, чекають активних дій у відповідь від інших кандидатів, які вже заявили про своє тут. А саме, хто зараз стане на захист їхньої честі та гідності у суді, спробує притягнути до кримінальної відповідальності за “расизм”, що підбурює людей у коментарях до національної ворожнечі: юдо-, русо-  чи полякофобій, на кшталт кричалки: “хто не скаче з нами, той – москаль“. А судячи з антисемітських коментарів у дописі свободівця Василя Поповича…

Саме тому також слід звернути увагу ЦВК на це образливе для інших політичне висловлювання, як маніпулювання і примус підсвідомості виборця обрати “потрібного” кандидата. 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Серед головних кандидатів заявлених на окрузі виділяються:

  • місцевий уродженець самовисуванець екс-замміністра фінансів та екс-голова Державної служби України з безпеки на транспорті сателіт з орбіти Андрія Парубія Михайло Ноняк, який, між іншим, розпочинав свою політичну кар’єру саме у ВО “Свобода”;
  • теж місцевий виходець будівельник доріг по заходу України екс-нардеп співзасновник курорту “Буковель” (знаходиться на території округу) та партії “За майбутнє” Олександр Шевченко;
  • від партії “ЄС”,  в чиїх кольорах виконаний білборд свободівця, скандальна волонтерка Маруся Звіробій із оточення Петра Порошенка.

…Того ж із кандидатів, який затримається із відповіддю на хамство і расизм свободівця, скоріш за все, можна буде рахувати його “наперсточником” на окрузі“, – коментують обурені люди.

У разі, якщо кандидатам не стане духу, стати на захист тих, хто їх висунув, своїх виборців, адже така образа в першу чергу зачіпає саме їх, за тиждень, даючи їм фору, це обіцяє зробити політичний аналітик і діяч Тарас Боднар, який не братиме жодної участі у цих довиборах ні як кандидат, ні як виборець, і каже, що від 2007 року жодного разу не голосував за жодну з політичних сил, що представляють усі ці кандидати, чи за когось із них зокрема, але не бажає, щоб якісь “нацисти” позбавляли його самого, його близьких, друзів, знайомих та усіх українців, які не висували цього свободівця, права називатися “людьми“.

 

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО: скрін з коментарями зі сторінки свободівця Василя Поповича,

голови новоутвореної Івано-Франківської районної ради

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності