Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Мер Івано-Франківська заграє зі Шмигалем та “слугами”, – новим заступником буде Федорів

Нещодавно звільнений “за згодою сторін” президентом Зеленським голова Івано-Франківської облдержадміністрації Віталій Федорів, який напередодні свого звільнення раптово занедужав коронавірусом, раптово одужав і залишається в політиці…

Він стане заступником міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

“Відкрию таємницю. Звільнили нашого голову адміністрації. Він погодився піти до мене заступником по територіальній громаді. Я вважаю, що сьогодні такий напрямок — важливий. 18 сіл приєдналося. З ними треба співпрацювати”, — повідомив міський голова Руслан Марцінків в програмі “Гість студії” на ТРК 3-Студія.

Зазначимо, що до свого призначення головою ІФ ОДА, інженер-економіст Віталій Федорів кілька місяців був першим заступником у тодішнього губернатора області Дениса Шмигаля, який зимою став Прем’єром, а до цього часу працював заступником директора департаменту охорони здоров’я ІФ ОДА. Але не зважаючи на такий “безцінний досвід” у ДОЗ область від самого початку пандемії в лідерах по найгірших показниках боротьби із коронавірусом й не тільки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Тож не дивно, що в кулуарах міської ради та ІФ ОДА активно обговорюють таке рішення мера-свободівця: чи це пов’язано із тим, що партія “Слуги народу” не отримала жодного мандату в Івано-Франківській міській раді, а Федорів таки є представником партії влади і вважається протеже Шмигаля, чи то тому, що в міській раді у зв’язку із її розширенням (ОТГ і т.ін.) зросла потреба на малоініціативних чиновників, які надають перевагу нікуди не втручатися і зайвого не питати?

Також за словами мера Івано-Франківська, у новій каденції його заступники очолюватимуть департаменти. Так ще одним його заступником стане Директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак, який на займаній посаді працює вже майже 10 років, і на відміну від багатьох інших, показав себе із позитивної сторони вмілим чиновником.

Наразі тимчасовою головою Івано-Франківської ОДА стала Марія Савка, яка дотепер обіймала посаду першої заступниці Віталія Федоріва.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності