Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Міс’ Світу змушені одружуватися між собою, поки справжні чоловіки воюють за Україну

Латиноамериканки, які щороку виборюють перші місця на конкурсі “Міс Світу”, а цього разу королеви краси Міс Аргентина та Міс Пуерто-Ріко таємно одружилися та опублікували відео з весілля.

26-річна Маріана Варела та 22-річна Фабіола Валентин, які приховували свої стосунки, поділилися радісною новиною в Instagram.

Дівчата опублікували відео, в якому зібрані кадри з їхніх заручин, знімки їхніх однакових обручок з діамантами та інші спільні щасливі моменти на пляжі, з родиною та друзями.

«Вирішивши зберегти наші стосунки в таємниці, ми відкрили для них двері в особливий день», — говорить підпис іспанською мовою.

Дівчата познайомилися на конкурсі Miss Grand International 2020 у Таїланді, де вони представляли Аргентину та Пуерто-Ріко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності