Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Молдова не хоче чути увіщувань ЄС і категорично проти “санкцій проти рОсії”

ЄС не вимагає від Молдови приєднатися до санкцій, але був би радий такому кроку, – заявив посол ЄС Яніс Мажейкс в ефірі телеканалу Primul în Moldova.

Посол ЄС наголосив, що йдеться не про “антиросійські санкції”, а про “санкції проти Росії через російську агресію в Україні”.

Але, як вже раніше писала ґазета “За лаштунками”, Молдова категорично не бажає приєднюватися до санкцій ЄС проти рОсії, а займає позицію “паразита”, який завдяки Україні на халяву не тільки отримав статус члена в кандидати ЄС, але ще й має намір заробити на війні в Україні, і навіть, мабуть, не проти, щоб ціною української крові приєднати до себе Придністров’я, 80% якого сьогодні становлять таки українці, які навіть зображені сьогодні там на місцевих грошах…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності