Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

москва показує на скільки треба саджати за шпигунство, коли в Україні і навідників ракет і шригунів…

Колишнього радника посольства росії у Франції Мосміськсуд засудив до 18 років колонії у справі про держзраду.

Про це повідомляє телеканал «Дождь» з посиланням на прес-службу московських судів.

Мосміськсуд засудив колишнього радника російського посольства у Франції Ігоря Кондрацького до 18 років колонії суворого режиму за звинуваченням у держзраді. За версією слідства, Кондрацький передав представнику іноземної держави відомості, що становлять державну таємницю. Його заарештували влітку 2022 року. Інші подробиці невідомі: справа розглядалася у закритому режимі.

Як раніше з’ясувало The Moscow Times, Кондрацький — уродженець України і, згідно з його профілем у Linkedin, «якийсь час тому» до затримання там перебував. Він працював у структурах МЗС з 1992 по 2010 рік та отримував зарплату у валютно-фінансовому департаменті відомства.

Також Кондрацький згадувався серед учасників роботи над міжнародною доповіддю 2009 року «Ядерний та ракетний потенціал Ірану».

Цікаво, що при цьому в Україні навідники російських ракет і шпигуни й досі засуджуються часто до 7 років колонії, і рідко більше. А російські полонені військові злочинці утримуються в комфортних ліберальних умовах, у той час, коли в росії українців відмовляються визнавати військовополоненими і належно з ними поводитися, натомість катують, страчують або ж морять голодом в нелюдських умовах…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що 16 лютого Управління Федеральної служби виконання покарань по Ямало-Ненецькому автономному округу повідомило, що Навальний (включений у росії до реєстру причетних до тероризму та екстремізму) помер у колонії №3 «Полярний вовк».

Смерть російського шовініста Олексія Навального, який називав Крим і Донбас “російськими”, нагадує американцям про те, що стоїть на кону і що США необхідно продовжувати фінансувати Україну. Про це сказав президент США Джо Байден.

У рф слідчі повідомили адвокату Олексія Навального, що причину загибелі політика встановити не вдалося.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності