Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

На Івано-Франківщині знають, чим зайнятися у карантин (фоторепортаж)

Івано-Франківська область, як “екстра червона зона” увійшла в найжорсткіший карантин.

Міжобласне сполучення майже не здійснюється: потяги майже не зупиняються в обласному центрі – підбирають тільки тих пасажирів, які встигли заздалегідь придбати квитки з датою до 06.03.21р.; на дорогах блокпости поліції, надзвичайників та медиків; громадський транспорт теж майже не ходить і підбирає тільки медиків, інвалідів та АТОвців.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Дитячі садочки, школи та ВУЗи знову перейшли на “дистанційку”, тому батьки, які реально не мають із ким залишити малих дітей “вішаються від безвихідності”.

Багато людей знову залишилися без роботи.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А прикарпатські пенсіонери, які живуть у приватних будинках і мають біля оселі бодай клаптик землі, не зважаючи, що ще сніг не розтав, розпочали весняні роботи. Окремі навіть саджають картоплю… у сніг, пояснюють, що так їм не доведеться її поливати…

 

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності