Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Наче вкрав ящик помідорів і через необережність отруїв однією колегу, бо сам не куштував, – загибель помічника Залужного

Тільки в Україні міністри двічі стріляють собі у скроню, депутати випадають з вікон або гинуть на полюванні, голови силових відомств розбиваються на придбаному бракованим французькому гелікоптері та ін., і все це називається “необережністю” або “нещасним випадком”. Якщо брати до уваги саму етимологію цих слів, мабуть, що тоді так…

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати колезі Геннадію Частякову (внаслідок чого той загинув).

Як повідомила пресслужба ДБР, офіцеру інкриміновано вбивство через необережність.

Зокрема, йдеться про зміну раніше повідомленої підозри. Тепер Тімченко підозрюється у викраденні, привласненні та збуті боєприпасів, вбивстві через необережність та нанесенні тяжкого тілесного ушкодження через необережність.

Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років, зауважили в ДБР.

Нагадаємо, 6 листопада минулого року в селі Чайки на Київщині від вибуху гранати у власному домі загинув 39-річний Геннадій Частяков – помічник тодішнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного!

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

13-річний син Частякова був шпиталізований із тяжкими пораненнями.

З’ясувалося, що граната, яка вибухнула в руках Геннадія Частякова, була «подарунком на день народження», а подарував її саме Олег Тімченко.

Спочатку Тімченку повідомили про підозру у незаконному збуті бойових припасів.

І якщо з Тімченком усе ніби ясно, то є ще одне риторичне питання до загиблого: якщо ти бачиш, що твій товариш злодій і мудак, який несе до твого дому ящик гранат, то навіщо ж ти приймаєш від нього такий дарунок, а не чиниш згідно букви закону?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності